Spelen, rollen en kruipen tijdens de Boekstartactiviteit

Een genoeglijk uurtje voor baby’s en hun ouders in de bblthk. Lekker spelen, rollen, kruipen, genieten van liedjes en alle aandacht krijgen van papa en/of mama. Dat was het vorige week woensdagochtend tijdens de Boekstartactiviteit Bewegen met je baby. Deze activiteit stond in het kader van veilig leren spelen en bewegen spelen met baby.

 

Wat kun je aan de bewegingen van je baby zien? En hoe je baby reageert op spel en uitdagingen? Kinderfysiotherapeute Marilou Vorsselmans deed voor hoe jij de ontwikkeling van de motoriek van je baby kunt stimuleren en contact hebt met je kind. De baby’s, hun papa’s en mama’s en grotere broertjes en
zusjes hadden er duidelijk veel plezier in.

 

Bewegenmetjebaby.nl

Marilou Vorsselmans is een kinderfysiotherapeut met 20 jaar ervaring in haar eigen praktijk en die zich heeft gespecialiseerd in de vroeg-motorische ontwikkeling van baby’s. Meer over haar kennis en kunde lees je op op bewegenmetjebaby.nl.

 

Boekstartactiviteit Lentekriebels

Op 23 april is er in de bblthk weer een Boekstartactiviteit, dit keer met het thema Lentekriebels. Hou voor meer informatie de activeitenpagina in de gaten.

Boekstart is een samenwerkingsproject van de bblthk, ‘t Startpunt en de Jeugdgezondheidszorg ter bevordering van de taalontwikkeling van het jonge kind.

 

Dit artikel verscheen op 20 maart 2019 op de website van de bblthk.

 

 

 

 

 

 

error: Deze website is beveiligd tegen het opslaan van video\'s en afbeeldingen.