Training of Workshop

De praktijk met de theorie verbinden

Hoe bereik je een optimale interactie met de baby.

Het VAT principe.

De motorische ontwikkeling: liggen op de buik- omrollen- kruipen

‘Alles wat aandacht krijgt groeit’, ook het neurologisch systeem.

Variatie, tijd, plezier, groei.

Een leven lang bewegen, begint al heel vroeg!

‘Bewegen met je Baby’: actief, leerzaam én interactief.

 

Voor uiteenlopende professionals, die met baby’s werken.

Kraamhulpen

Kraamhulpen zijn de eerste zorgverleners in een jong gezin. Zij kunnen vanaf het allereerste begin ‘het verschil’ maken! Waarom is buiklig belangrijk en hoe kunnen we dat voor elkaar krijgen.

Een actueel onderwerp is ook de onvoorwaardelijke aandacht tijdens het verluiermoment. Zie bij het kopje ‘publicaties’ het artikel dat ik in schreef voor het vakblad VROEG (editie september 2019); ‘het verluiermoment’.

Jeugd-verpleegkundigen & consultatiebureau-artsen

Ik verzorg ook lezingen en gastlessen voor de jeugd-verpleegkundigen en consultatiebureau-artsen. Voorbeelden van gastlessen zijn dan: een andere kijk op het gedrag en de (motorische) vroeg ontwikkeling van baby’s naast het ‘van Wiechenschema’ en ‘de motorische mijlpalen’.

Kinderdagverblijven

Bent u werkzaam als pedagogisch medewerker van een babygroep op een kinderdagverblijf? Ben je bewust van jouw enorm belangrijke rol en verantwoordelijkheid naar de baby’s die aan jouw zorg zijn toevertrouwd! Praktische inzichten rondom interactie, sensorische informatieverwerking en vroeg motorische ontwikkeling. Eerdere workshops werden bijzonder positief beoordeeld en als toegevoegde waarde gezien.

Bibliotheek

Workshop organiseren in uw bibliotheek, rondom het thema ‘boekstart’? Met mijn kennis en ervaring rondom sensorische informatieverwerking is mijn ervaring dat dit als waardevolle workshop gezien wordt.

error: Deze website is beveiligd tegen het opslaan van video\'s en afbeeldingen.