Logeren met je baby

Wat een heerlijk idee; na een kraamtijd vol nieuwigheden nog even met jullie gezinnetje een paar dagen er tussenuit voordat het werkende leven weer begint.

 

Maar waar neem je een baby mee naar toe? Het drukke zwembad in een vakantiepark is misschien niet de eerste plek waar jij en je baby tot rust komen. En heeft een hotel wel alles wat je op dit moment nodig hebt?

Ik nodig je uit om een midweek te komen logeren in ons ‘Tiny-tuin-huis’ in Boxtel. Met alle ruimte en praktisch ingericht zodat je je geen zorgen hoeft te maken of het wel veilig, handig of geschikt is voor een pasgeboren baby.

Natuurlijk staat bewegen met je baby centraal, we gaan aan de slag en ik leer jullie zowel vaardigheden als kennis om zelf thuis verder mee aan de slag te gaan. Maar ook aan de ouders wordt gedacht!
Een heerlijk avondje met z’n tweeën, uitgebreid dineren bij kaarslicht, naar de film of lekker op stap. Jullie hebben weer echt tijd voor elkaar terwijl ik op jullie baby pas.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor jezelf of wil je het cadeau geven aan een vriendin, collega of familielid?
Op dit moment timmeren de bouwvakkers nog aan de laatste vloeren en meubels. We verwachten eind september van start te kunnen.

Laat hier vast je gegevens achter voor meer informatie, en om op de hoogte gehouden te worden.

Vanaf  september 2018 wordt er een nieuw concept aan Bewegen met je Baby toegevoegd. Ik nodig je uit om een midweek te komen logeren in ons ‘Tiny-tuin-huis’ in Boxtel. Natuurlijk staat  Bewegen met je Baby centraal, maar ook aan de ouders wordt gedacht. Tijdens het verblijf wordt je ook een avondje ‘oppas’ aangeboden, zodat jullie weer eens ouderwets samen op stap/ uit eten of naar de film kunnen. Voor meer informatie zie de website www.logerenmetjebaby.nl

    error: Deze website is beveiligd tegen het opslaan van video\'s en afbeeldingen.